po okně sklouzla
sotva slza deště
polehlé obilí na polích
v krajině záhřmotí
tají noční kruhy
v jejich pomyslných středech
strašáci
tlučou uzívané špačky...
ze studní vylézají
předčasně políbené žáby
za svatební noci
proměněné
na vdovy...
pobavila jsem se tou představou zakletí muže do žabích stehýnek...
a nechci líbat žáby, žádnej princ přece není tak studenej...
31.07.2015 19:32:54 | básněnka
hlavně prosím pozor na ropuchy a ropušáky, mají po tělíčcích množství
leptavých slin strážící jejich celibát vůči líbateli, líbatelce..může se po nich opuchnout do podob nešťastníků v zákopech u Ypry /v první světové/..:-)
31.07.2015 22:40:42 | Frr