Anotace: ...
Byla noc a snad jen já
si vzpomněla na tvé rty,
tvé rty smáčené od vína,
kterým ses ten večer opíjel.
Byla noc a já téměř
už po sté objímala
ten zmuchlaný kraj polštáře,
na kterém stále zel
tvůj podpis a pohled očí.
Byla ještě noc a já
tetovala ti pár svých veršů
na tvou milou tvář.
Nemohla jsem se přestat
dívat na tvé rty a oči.
Až nastane ráno, tak
u mě zůstaň, ano?
Je to všechno takové pěkné, něžné, radost číst.
05.09.2015 20:51:35 | Black Sardinian