Nesl v dlaních
živou vodu
pro nový život
po smrti
Čas však neslyšel
to volání...
...jeho kyvadlo houpá
se na niti
rezavých zvonů
co právě
odbíjí klekání
....
douškem živé vody nepohrdne ani smrt otálející na prahu nerozhodnosti...
ST :-D
30.07.2015 22:01:18 | Frr