Vidíš?
nad námi vyšla
první hvězda
oblečená
do pelyňkového
setmění...
... poblíž úplňku
modrého Měsíce
odkud společně
svítí na cestu
věčným poutníkům
a nám
Cítíš?
právě teď zraje noc...
Právě dozrála noc
a měsíc v úplňku
svítí na cestu,
nám poutníkům
a milencům,
jejichž tajemství
střeží noc,
která právě dozrála.
18.04.2016 19:53:25 | Mácha
Vzácná báseň pro vzácnou noc. Kéž by byla dobrá.... I tak ST niki...
01.08.2015 22:54:50 | ztracený 22
V měsíční krajině modrého úplňku byla ukryta spousta emocí a také přání...
02.08.2015 13:37:38 | Nikita44