Věř
Anotace: ,,,,,,,,,,,,,,
I přes své perly slané
Jež kanou Ti po tváři
A jak pampeliškový parašutisté
Se k zemi z výšky snášejí
Zase přijde den
A bude to dříve než
Rozběhne se vítr po osení
Ty hvězd se dotkneš
A dopadne světla kus
Na prostřený stůl
Tvého bytí
Úsměv se po tváři rozprostře
Ty, sloupneš vrstvy dermacolu
Zahodíš masku svou
A z labyrintu sofismat vykročíš
Do kterých se v kruhu zaplétáš
Já vím že včerejší doteky
Které dnes tak krutě bolí
Jak zapomenuté polní cesty
Se ztratí kdesi v polích
Než života kolovrátek
Kolem se otočí
U vašich vrátek
Kdosi z rána zazvoní
A čas Tvůj vyplní
Staneš se zas ráda
Než noc se rozpustí
Královnou noci
Královnou souznění
Komentáře (3)
Komentujících (3)