Zhasla světla kolem nás
i hvězdy potemněly
Vítr zlehka změnil směr
pak ustál
Víčka mi těžknou
v touze po spánku
Zážitky dnešního dne
se rozplynuly
Jen Tvůj šepot
uvnitř mne
z ů s t a l
umění prožít okamžik, je to nejcennější, co máme... umíš to... a o tom ten život je, alespoň si to myslím... :-)
09.08.2015 00:09:33 | zelená víla
Snad zážitky nezmizely v propasti ztracena a šeptání Ti je stále připomíná... ST
06.08.2015 12:11:33 | ztracený 22