Anotace: ...
Měla jsem pár svých cílů
umazané od pláče
a nikdo tehdy nemohl
mi doopravdy pomoci.
Nikdo nesměl
Mám pár svých citů
se zrezlou kotvou
do moře ponořené,
to jsem kdysi myslela,
že budou chráněny.
Před bouřkovou oblohou
Chtěla jsem cítit a taky snít
a teď je už vše jinak.
Bála jsem se říct, co si
myslím a šeptám
na dobrou noc.
A stále se bojím