První kroky
Anotace: ... sem tam nějaký "bác", ale tak už to bývá, než se naučíme chodit ...
První krůčky po světě,
nesmělé,
když máma s tátou
drží každý jednu ruku...
První krůčky v tanečních,
váhavé,
drž mě, ať neuklouznu,
můj nažehlený kluku...
První krůčky v životě,
jásavé,
konečně stojím
na svých vlastních nohou...
První krůčky potomků,
nádherné,
když ví, že pro ně
zůstávám oporou...
PS: A jak se mezi mraky chodí,
to už nechám na Skywalkerovi. :o)
Komentáře (1)
Komentujících (1)