Pro všechny ty ranní zvuky
Vařící se voda
Zalití
Kafe v hrnku
Vyndání lžíce ze šuplíku
Utekla bych z ráje
Jen abych je slyšela
Žádná ironie
Žádný bláznivý věty
Jen poslouchání
Zvuků tvých
A ikdyž zní to
Jako hřích
Já svobodu v tom viděla
Viděla jsem
Ve snu svém
Ten trpký útěk z ráje
Sezení za dveřmi tvými
Útěk směrem
Kde zbavím se té špíny
Jen čistotou
Té chvíle
Která právě teď
Prostě JE
..i když se nic neděje
Vnuknula si mi nápad resp. směr jak něco vyjádřit.Zvláštní, jak si člověk dokáže najít zrcadlo svého obyčejného života a zpětně se podívat na úplně obyčejné věci....
Zkusím, napíšu, zveřejním, nejspíš i TI věnuju...ď
24.12.2015 12:09:46 | Breakthru
Nádhera. Líbí se mi nadšení něco změnit. Nemotat se v kruhu ... skvělé
17.11.2015 16:31:51 | VEDz RVAHEs