Anotace: (pokus o resuscitaci Múza)
temné zátoky hedvábí
to nebyl tunel
co jsme viděli
setni
setni zobanem
tu tenkou linku ledu
je bílá
bíle krumplovaná
šustivé známky přítomnosti
zápěstní snahy
o zmizení citu
žíhaná nedůtklivosti
tni!
čím chceš být
okolitým oknům?
jsi roznětka
mých umanutí
legato zacuchaných vlasů
šílená střelka
na rozhledně noci
to nebyl tunel
co jsme viděli
jen ticho na dně pláště
maskované hroty
legato zacuchaných vlasů - krásný obrat
22.09.2015 18:49:45 | černočerný
Děkuji. Ani nevím, kde se to ve mně vzalo... půlnoční zkrat z horka :)
24.09.2015 16:48:51 | Hesiona-Essylt
"roznětka" Tvých krásných nových textů..jen tak dál..mám z Tebe radost ST :-D
11.08.2015 11:48:27 | Frr
Je to úlet, o tom žádná. Lze ho jedině připsat na vrub nočnímu horku ;)
11.08.2015 12:24:26 | Hesiona-Essylt
tak to jseš tropická noční květina..pěkně vonně dýšeš horkými nocemi...:-))
11.08.2015 18:49:31 | Frr