Anotace: Da? Da!
Stále nahmatávám písek v uších.
Tu noc jsem tušila něhu co roztála až nad ránem.
Někdy proměníš se v mlhu
obklopíš mě tajemnem
své duše.
Stále cítím tvé prsty
co hrály na kytaru
mé lásky k tobě
jakoby tušily,
že nový den již nepřijde.
není to sen,
stal ses mi realitou.
Poprvé & Naposled?
Nevím,
ale nechci si na nic hrát.
Stále cítím tvoji vůni
na kapkách rosy
ve 4 ráno,
když procházím krajem snů...
Řádky zakletých slov,
divoké půltóny zpola zapomenutých písní
Padají jak karmínové korálky
jedna za druhou.
Do tvých rukou
vložila bych celou duši
kdybys to chtěl.
Nejsem však loďka z papíru.
Nehodlám utonout
v propasti smutku a nebytí.
Přesto však upadám do vzpomínek
na božskou realitu,
která utichla
v den šumění moře.
Stále nahmatávám v uších písek
po kterém jsi nikdy neprošel...
Mě jsi zapomněl
uprostřed Času
Samotnou na břehu
Stát
Stále nahmatávám v uších písek, po kterém jsi nikdy neprošel..Stále ozývá se šum moře, který ty jsi nikdy neslyšel.. pěkný :-)
13.08.2015 22:00:25 | GiovaniDaVinci