V tom snu
jsi byl všichni
všichni byli ty
jen já byla ten autobus
plný tebe
cítila jsem že dál už tě nedovezu
pořád jsi nastupoval až si tam byl asi 100krát
a já už neměla místo ani k stání
jsem na rozsypání
vnitřně roztrhaná
na kousky myšlenek
smířená s tím
zpřeházená uvnitř vlastního těla
zdá se že si už nepatřím
sfouknu ze stolu poprašek z kříd
umyji si ruce
a pak se probudím
Sny jsou dobrá věc, ale z některých je opravdu potřeba se probudit. :)
11.08.2015 17:08:59 | Hesiona-Essylt
Herdek, to je ale dobrej text. tak dneska už mám vybráno:-)
Díky.
11.08.2015 16:47:54 | Robin Marnolli