Staronový přístav
Anotace: Vracím se.........
Proteklo mnoho vody v řece Literu,
má loďka plula od břehu ke břehu.
Hledala jsem přístaviště,
stabilní a milý bod.
Dnes vrátila se do kotviště,
zdejších modrých vod.
Snad povede se návrat
a s přáteli se tu budu setkávat.
Tak zdravím staré známé
a ty nové ráda budu poznávat.
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, Julien
Komentáře (2)
Komentujících (2)