Anotace: ...
Měla jsem pár snů
a nad sebou jen tu
bouřkovou oblohu
bez sebemenších
kapek živého deště.
Být tak můra
se snahou feťáka
toužící po světle,
přežití a snad
i po kousku vášně,
snesla bych všechny
své krize/starosti.
Létala bych s pár perseidami
tou dnešní nocí
a nočními romancemi.