Kartářka
Dlouho jsem nenapsala ani řádku
asi je to tím,
že není o čem psát,
zkrátka jsme věci
nedali do pořádku
a tys mě opustil
jako tolikrát.
Společné chvíle
rozpily se v dešti
jsme na míle vzdálení
a dny dál volně plynou,
Jsem trochu zoufalá
tak z karet osud věštím
že ze smyslů mámení
našel jsi si jinou...
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: AngelLia31, J's ..
Komentáře (0)