Pracovní soužití
Anotace: .. nadřízenost, podřízenost, hlava jde z toho kolem.....
Již delší čas já nestačím se skoro denně divit
jak někdo všechno dobrovolně nechá si jen líbit
neumí pak většinou dost rozhodně říct dosti
jen sám v sobě potlačuje hromaděné zlosti
Nadřízený podřízený odnepaměti vždycky
pracovního soužití výmysl ryze lidský
ten první má jasně navrch a tak z toho těží
a druhý buď podřídí se neb o dům dál běží
Šéfové vždy pravdu mají aspoň si to myslí
pobrali přec všechen rozum kalkulaci s čísly
že jen větší štěstí měli než ostatní kolem
nepřiznají a dál platí vůl zůstane volem
Komentáře (0)