✾
Každé ráno - díky
za kukačky, za slavíky
též si najít chvilku
na malou násobilku
sedmkrát v týdnu usmátí
když pětkrát se mi navrátí
je to dost, pro radost
Každým ránem
být svým pánem
slunce, nebo mraky
kolibříci, straky
mít se vždy proč smáti
i za rok se to vrátí
✾