Anotace: .
vrátil se ke mě kvůli samotě
a jediné o čem se dokázal bavit
byl tabák
tabák
voňavý, jemný, přeschlý
hrubý a šťavnatý
tabák milovaný, nenáviděný -
vyhozený
pořád dokola opakoval
já už se netvářím
už ne
je to už dlouho
co mu naposled cigareta utrhla
kus kůže ze rtu
a teprve chvíle
co mu návrat k ní utrhl
celou tvář
Připomněl jsi mi jeden vtip.Sedí dva Rusové v zákopu a náhle tam vlítne granát.Jednomu z nich to roztrhne hubu od ucha k uchu.
Ten druhý se na něj otočí, a říká. Čemu se tak blbě směješ?, vždyť nás to málem zabilo.
19.10.2015 16:28:57 | Jeněcovevzduchukrásného