sedm
...I vyšel jsem první den do ulic
abych vámi opovrhoval...
Vy zplozenci beznaděje
kostlivci zrození z popela své nicoty
ve vírech makabrického tance
odhazujete poslední zbytky své lidskosti
Vy zvrhlý Adamové, vy posedlé Evy
ztraceni v mantrách starých snů
rozséváte vůkol morové rány
vy pánové falešných ideí
na hřbetě zatuchlé bestie
bičujete svá záda do krve
a andělské polnice už započeli troubit!
I vyšel jsem první den do ulic
abych vámi opovrhoval...
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen
Komentáře (3)
Komentujících (3)