Anotace: » 17.08.15
Někdy jen tak
když se točím
na kolotoči
Když svět se míhá
jako jedna šmouha
kolem mne, mých očí
Někdy jen tak
múza na mne skočí
Kdybych měla muže,
jen proto, že mě umí
přivést k vrcholu
Vykašlu se na něj
a pořídím si
centrifugu
Z lásky
jsem se vdala
z lásky,
že jsem máma
Je v zájmu mého syna
a tedy i mne
aby tenhle pán
s námi
co nejdéle vydržel
Jako bonus
je tady chlap,
co mě umí uklidnit
i rozesmát
Na toto téma píše málo kdo. Jen tak - se stávají neuvěřitelné věci. Moc se mi to líbí.
13.11.2015 16:30:40 | VEDz RVAHEs