METAMORFÓZA
na druhých vidí každý chlup
dokonalost sama
vždy pígl nýgl
všude včas
kolem vše hříšné
trvale vztyčený prst
pichlavé výčitky
kde chybí preciznost
zmrazí vzduch pohledem
k lajdáctví nezná servítky
až škobrtnul a cosi splet
snad hodinu či datum
zmeškal důležitou věc
musí se vydat katu
prst ochabuje
selhává mu hlas
ponížení ho tlačí k zemi
ztěžka se plazí k hranici
škrtá
nezbývá z něj už skoro nic
nesnese být
tam těmi
Praha, 20.8.2015
https://www.youtube.com/watch?v=lHwiynBNzH0
..."sám prohlásil se za kata i za blázna,takže vznikla situace značně napatá"
(ano- V+W) :-D
20.08.2015 21:51:13 | Frr