Bitter
Dvě vosy za oknem
hledají únikovou cestu
Dvě vosy za oknem...
Venku se kymácí stromy
a dvě vosy za oknem:
pořád ta samá klouzavá průhledná
beznaděj
Stopuji na za městem
svýho těla
Nahý stopař
bez indiánských kořenů
/hledám takovou cestu
která se zdá být
světlá Plná slunce
bez kymácejících se stromů/
Zatímco třetí vosa umíra
pod květníkem
tam kde se již
pár let
děje něco
o čem nerozhoduji
***
Přečteno 430x
Tipy 7
Poslední tipující: ARNOKULT, Malá mořská víla, JardaCH, Alci
Komentáře (3)
Komentujících (3)