Net
Ťukať do mobilu každý deň znova
to isté bla bla bla včera, dnes, zajtra
nebaví vás stratiť ani pol slova
robte si, čo chcete, to sa to šmátra
v šteklivých záhyboch pod rúškom tmy a
akokoľvek ste v tom doma a in, skôr
nemáte nárok byť svoji, boom - zmija
obtáča vás i váš sociálny indoor
isteže, nezáleží na tom vôbec
pavučinový svet pospriada siete
virtuálnych nieb, i pekiel nakoniec
arachno-homo, pod pás si posvieťte
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: Sima, bogen, Amonasr, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)