Anotace: Bílý vřes prý nosí štěstí. Letošní jediná.
mezi kopci visí
sebejistě racek
s větrem si rozumí
a je svým pánem
brouzdáš se vřesem
provoněným ránem
šťastné mezi stodolami
vlaštovky jsou kruté
nevšímavé vlaštovky
nevidí ten smutek
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?