Krysař
Anotace: Když flétnu svou v své ruce sevře...
Oprýskané fasády, šedé domy
vyvrácené okenice a mrtvolný smích
Boháči prochází se s klapkami na očích...
Blyštivé neony, bída, ohlodané kosti
lidé živící se v tlačenici davu
kapsy prázdné, lahve sbírat
v tlupě starých bláznů...
To vše a mnohem víc je úděl Krysaře,
v myším hávu s píšťalou na ulici..
Ta děvka matka ulice
co v noci se v tmu schová
ve dne jako světice.
Co víc o ní napsat??
Jen snad krutou smutnou pravdu...
Nejvíce...
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Malá mořská víla, Martin Rose
Komentáře (0)