Kolikrát já slyšela?
Anotace: Pocit zahlcenosti v období zkouškovém...
Má duše bloudí mezi světy
v zavřené knize nedokážu číst
nakrm se s mírou, smutný světe
nebo žer s chutí, nejsi si jist?
Ten strach je příšerný
na svět jsme přišli odvážní.
Kolikrát já slyšela
"Neboj se, vždyť není proč"
V tu chvíli se ztrácím, bloudím
a modlitby se stávají svatými
temný kout pokoje mým útočištěm.
Sklenice třpytí se ve stavech opilosti,
věnuji ti květy, které vadnou
ale jiné v mých záhonech nevyrostly
Promiň,
je čas jít,
je čas jít..
Komentáře (0)