Můj život přijde mi jak pohádka
Voní po růžích chutná po jabkách
Sudičky když mi žehnaly
Zlého do vínku nedaly
Neznaje bolest žal či strach
Můj smích zněl ve všech komnatách
I ve třinácté ve skříni
Kde jed s kostlivcem popíjím
Jak si tak bloumám ve věži
Zjišťuju, že čas neběží
Ač růže vadnou jak já sám
Tok řeky času nevnímám
Jak med se táhnou slzy mé
V pohádce co se nehýbe
To aby vady neměla
Tváři se, jako kamenná
Zalitý v cukru jako v kleci
Co olizují, div se, reci
Já v princeznovském negližé
Čekám jen kdo se prolíže
Jazykem rudým jako stud
Když čekám zdá se na osud
Tak hlavou tluču na zvonec
Prosíc pohádku o konec.
čekám jen, kdo si přijde pro lyže.. esi teda potřebuješ to ypsilon :o)
25.08.2015 08:06:05 | hanele m.