spojíme se a budeme duha
ve všech odstínech černobílé
tvoje slova
zase ji máš
tu jiskru šílenství v šálcích kávy
jdu od pěti k desíti
a běžím od desíti k nule
nemám strach
jen obavy jestli jsem dost stejná
abych se neztratila v davu jiných
lituju toho co bylo jen v mojí hlavě
znáš to taky
co s tím
držím jazyk za zuby tak dlouho
už ti ani nedokážu říct
POJĎ BLÍŽ