Pelyněk
lesy přetížené
barvami dřímoty
jak kravské zvonce
tepou, sténají, zlátnou
v soukolí
jeleních orgií
palety
zvou k obrazům
odlitým z vůně
chleba...
zpustošen
mládím
snodárnými máky
proměňuji v celu
broskvové sady
a louže pohlcují samy sebe
tajím a utajuji dech
utažené obruče
spalují dno mých
zjizvených tváří...
čas se neptá
roní rosu
a svíravý pelyněk
pro tuto chvíli
oněměl...
Přečteno 503x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Frr, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)