Anotace: .
Ach,
mám strach,
že ten vrah,
jenž za mnou stojí
a třímá v ruce nůž,
chce duši moji.
Kéž zabil by mne už!
On však dál za mnou stojí,
nechá trpět duši moji,
která má strach,
která se bojí.
Ach!
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?