CIVILIZAČNÍ
svět patří prý vlkům
pro úspěch musíš s nimi výt
beránci zuby cení
v naději stát se členy smečky
bláhová kořist predátorů
stěží svým pitvořením najde klid
beránek vlku je snadnou potravou
když sám a ochotně
cpe se mu zadkem do bachoru
Praha, 31.8.2015
https://www.youtube.com/watch?v=ZPAYQyu7lo0
Lepší zadkem do bachoru, než čumákem do zadku. Alespoň pro beránkův klid :-)
05.10.2015 19:39:54 | Piví
S tím nelze nesouhlasit.
Otázku si kladu, na které straně vlastně hrabu?..
díry žádné nehledám...a ....
trávu taky nežeru...
tož, co teď?
Do rána neeeebudu přemýšlet :)
31.08.2015 21:03:00 | MARKO
Díky za krásný veršovaný komentář :-)
A toho souhlasu od zasvěcené osoby si můžu jen považovat ;-)
01.09.2015 10:40:41 | Amonasr