Teorie pravděpodobnosti
země je deska
a ve mně že je něco špatně...
jo, teorie je hezká
obzvlášť ta pravděpodobnosti
ale proč mi už i kaktus umřel
mi stejně nikdo nevysvětlí
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, nebech, Danger
Komentáře (2)
Komentujících (2)