drakiáda
projít údolím nálezů a ztrát
pocítit smrti chlad
však znovu vstát
vždy v moci člověka
je milovat
napsat báseň
namalovat obraz
nad vlastním veledílem
od srdce se rozesmát
vždy v moci člověka
je milovat
...
stále se tam někde třepotá
ten papírový drak
nad poli
provázek jako struna napjatý
nepovolí
vítr na strunu zabrnká
rozezní chorál
ocelový
Přečteno 319x
Tipy 23
Poslední tipující: Akrij8, lexus, jitoush, MARKO, Amonasr, Psavec, Nikita44, Amelie M., Jort, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)