Tapetování
Anotace: K životu patří práce, však kdo v ní vyzná se...:o)
Andrejka naprosto odvážně
vrhla se na práci převážně
mužskou,
stěny chtějí tapety žlutě
barevné,a s ornamety černě
značené.
Lepidlo,kousek tapety
ať spojí se navěky
a místnost ať je krásná
kde dá se prožívat láska.
Komentáře (3)
Komentujících (3)