Virální
Odcizili mlhovinu
nikdo to neřeší, jasně
mít krádež za klukovinu
nelze, křičím jednohlasně
pohledy se liší pouze
barvou očí, stejně šidí
nezájmem, flek na obloze
tak jako dřív, neuvidí
po výbuchu supernovy
byla tam i spousta zlata
kdo se ptá, ten ať se doví
čeho ještě, tma proklatá
zamlčela by to hlavní
- informaci o expanzi
vesmíru, majetkoprávní
agendě ten termín schází
jejdaneny, k mlhovinám
mit vztah, navíc s globulemi?
zlodějský fámy jsou ty tam
kterak naposled se tlemí
nejvíc, když není emisní
potemněla s hvězdou náhle..
mám video zákulisní
virální, drobet roztáhlé
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Amonasr
Komentáře (0)