Dostavník
majestát čapích perutí
pojednou
vrůstá do zeleně
láme se
jak leopardí skvrny...
krajta
beznohá víla
obklíčila mě
a shořelo mi srdce
na koronární hranici...
a černá vdova
služebnice vlasti
zabásnuta pro potulku
žadoní o výnos císařů
povyšuje mládí
na cáry galdiol...
ještě je čas
půnoční dostavník
prchá jako éter
balí se do odstínů
křičí o pomoc
ještě je čas...
Přečteno 457x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Nikita44, Jort, enigman, Frr, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)