Obrazy podzimu
stékají do veršů
jak kapky deště
po oknech domů
Padají do básně
jak suché listí
ze znavených větví
starých stromů
Padají do zahrady
odkvetlých snů
s poslední ozvěnou
letních nocí a dnů
Kutálí se
jak korálky slov
do útržků teskných vět
Které básník vyslovil
avšak
nikdy nedořek...
I když je podzim někdy uplakaný, tak přes to září mnoha barvami... Třeba šepot padajicího listí báseň dořekne.. Jen naslouchat. Nikisku ST
08.09.2015 23:04:20 | ztracený 22