Ve vyschlých mracích
ztuhlá písmena
hory si hrají se svou výškou
v hlavě mi hučí odraz jejich růstu
písmena končí pouť po obloze
tvé ruce z mraků vyždímaly vodu -
písmena
padají, padají do našich klínů na pahorcích
obtahujeme jejich linky
píšeme příběhy
o našich cestách vzhůru