Anotace: ...
Snad potajmu říct ti pár slov,
snad šeptat to, co ty už víš.
Chtít víc a snít o nemožném,
pak milovat a jinak nic.
Mít pár slov v ruce vyrytých,
mít vše, co můžeš ty kdy chtít.
Být šťastný, štěstí mít jen půl,
Znát lásku a sám být jak kůl.
Městem teď zatím chodit sám,
chceš vyprávět jen nebýt znám.
A ten kdo má rád volný verš,
bude se snad líbit rým též.
Snad najde svou polovinu štěstí