Anotace: ...
Samotu chutná
Loká po doušku
Nezvyku
Trpkost hutná
Olízne trošku
V zácviku
Beznaděj nutná
Žere ji mršku
Bez cavyků
Lhostejnost do dna
Vypije spršku
Nedotyků
Bezchutná
Dá fušku
Přijít na chuť
sama sobě
stačí když se rozběhne...
09.11.2015 11:45:32 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?