Hele, odpusť si takový ty výrazy...jako těšíce... napiš to hezky česky... bych tě docela ráda slyšela mluvit :-)))... no a ty velký...zase. to už nebudu opakovat :-)
02.03.2007 04:02:00 | no
Ta poslední sloka trochu (víc) skřípe. Báseň se mi líbí, že není jen o zhrzené lásce. Taky se mi líbí, že je prožitá (ať už doopravdy nebo myšlenkově).
05.02.2007 19:57:00 | Gregy
můj milý příteli, doufám, žes to nevzal příliš osobně. Já jen mám dneska takovou "pošťuchovací" náladu :-))
05.02.2007 19:28:00 | mamina
Co je to života slavnost
když pijáci kaluží bloudí městem
duše znavené hlásají marnost
a ticho se snáší v pohledu teskném...
dost bylo smutku...teď něco veselejšího, jo? Co takhle třeba "V bídě života dlím"
05.02.2007 17:46:00 | mamina