Provždy
Anotace: kéž by provždy konec myšlenek...
jsi marnost sražená
v slzy na ledovém okapu
skápni.. skápni už ze mě
jemně zšílená
že tě mívám v myšlenkách
...tolik zcestně
vychýlená
jak rafičky v půl páté
...nejapný čas
zmýlená světem
divně se básní vně tebe
vně nás
.
byl zvláštně mocný . ten náš společný čas
Přečteno 300x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, enigman, Frr, Johnny 96, Philosophic Theory
Komentáře (2)
Komentujících (2)