Náskok
Oligarchové mají daleko
k Titanům v časoprostoru mýtů
jejich svět se ponáší na lego
stavebnici, s výhledem z kokpitu
svých supereg v tranzu vyvolených
patřit k nim snad - to je to poslední
v kotvištích polévek přisolených
rejdařit s kalkulačkou plodných dní..
míjím ty vobchcávky s naloděním
sta kontejnerů až po zdražení
nejnovějších typů uf, je jměním
s rizikem propadu z podezření
výpadků výroby na koleni
šarží, jež létají ciky caky
jak neposedný míč, k zápolení
leckde ve vesmíru, mám lead.. kdo taky?
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Frr, Nikita44, Avola, Amonasr, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)