do rána bát se
do pomyslných strun sáhnout
a hrát
a z lásky ptát se
jestli je štěstí kamarád
prší a sněží slunce se prochází v klávesách
když nemůžu ven a slova jsou děravou lodí
tím záchranným lanem
kdo mi ho hodí
kdo se ho chytí
kdo se ho štítí