Schody do nebe
První schod, druhý, třetí
podej mi ruku
bez křídel to nepoletí
Čtvrtý schůdek nahoru
však pořád plácám se
pod bodem ponoru
Pátý schod, šestý, sedmý
na tváři přistál mi
polibek letmý
Zavál vůní červánků
kouzlo vdechl do spánku
Už jen kousek zbývá
další schůdek se mi skrývá
Až ho najdu
a dotknu se nebe
konečně spatřím
své štěstí - Tebe...
Komentáře (1)
Komentujících (1)