Film mých snů 2
Anotace: Moje báseň na film Film mých snů 2 ! Doufám, že se bude líbit! :)
Film mých snů 2, je muzikál.
A řekni mi, kdo by se muzikálu bál?
Brady a Mac, jsou serfaři dobří!
Akorát po serfování jsou trochu mokří.
Škola jim začala a oni na sebe nemají čas.
Kdy si zaserfují "zas"?
Potom se akorát "pohádaj".
Jsou jako dvě tornáda.
Poté se v jejich světě, kamarádi z filmu objeví.
A ani teď, jejich nepřátelství nepoleví.
Brady a Mac jim musí pomoct zpět.
Jinak, by se zbořil celý jejich svět.
Poté co kamarádi z jejich světa odejdou.
Svými hlavami v přátelství pokývou.
Ale je smutné, že na konci se nepoznají!
Jejich nepřátelské ledy roztají.
Komentáře (0)