https://www.youtube.com/watch?v=9iM48qNM8xI
Jsou chvíle (ukryté)
mezi dvěma údery srdce
pod povrchem reality
mimo rytmus vteřin
a kontinuitu času
hluboko v tvých očích
provoněné
kardamonem a levandulí
s chutí tvojí kůže
okamžiky věčnosti mezi našimi rty
jejichž tajemství
známe
jen my dva
...
A pak jsou chvíle o kterých ti neříkám
kdy čekám na semaforu navečer
nebe má barvu krvavýho zlata
v každém nádechu je cítit podzim
a najednou
mi hrozně chybíš
....
Musím s tebou souhlasit,máme podobné pocity,krásně ti to plyne s počasím i vnitřním světem.Cítím lásku i když na konci máš zimu,která tolik bolí.
Díky za toto dílko.
25.09.2015 07:26:14 | Danger