Snová zahrada
Anotace: Tak nevim no... Psáno v nudě u babičky k jednomu mému obrázku...
Kdo s Tebou tančí po nocích
Tam, kde rudý měsíc svítí
Na květinových paloucích
Kde slyšíš vlků vytí
Kdo je ten krásný neznámý
Jež tak něžně se Tě dotýká
Jež nemá žádné zábrany
A slova lásky Ti tu říká
Kdo je ten, je Tě miluje
Na malých černých květinách
Kdo je ten, jež tu s Tebou je
V těch pozdních nočních hodinách
A k ránu Tě pak opouští
Odchází on teď spát
A Ty se vracíš pustou pouští
Ze snových světů jdeš teď hrát
Hrát hru všedního života
To každodenní klišé
Kde jen vžpomínka se mihotá
O pomoc voláš tiše
Ty máš svou snovou zahradu
Kam noc co noc schovat se utíkáš
Už jsi vyřešila záhadu
Už klíč od ní v ruce máš
Teď zamkneš bránu krví
A navždy v černém kvítí
Zůstaneš se svým neznámím
Komentáře (2)
Komentujících (2)