Večerní rozjímání
Vítr si s vlasy pohrává,
tváře mi zimou blednou,
večerní touha promlouvá,
obejmout se chce se mnou.
Voda se pod vánkem chvěje,
copak se to se mnou děje?
Usnout na chvíli vedle břehu,
aspoň trochu krajinu vnímat,
zavřít oči, ponořit se a dřímat.
Přečteno 451x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, jitoush, GiovaniDaVinci, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (3)