Anotace: in aeternum, amen.
.
bez tebe
bez tebe bude všechno jako dřív
když odejdeš
nic se nezmění
hudba bude pořád stejná
pořád stejná bude Praha
slova
která jsi říkal
bude dál říkat někdo jiný
nic se nezmění
svět se nezhroutí
a neskončí
vlády nepadnou
řeky nevyschnou
všechno bude
jako dřív
pláč a bolest
křik a zoufalství
ty nic nezmění
přišel jsi na chvíli
ale odejdeš na věčnost
a když půjdu taky
co bude potom?
nic
se nezmění
nic
bude
.
Vždyť všechno je vlastně stejné...
Velice působivé, díky
26.09.2015 19:59:23 | Black Sardinian